Webdesign og web UI

Alle ved at et godt webdesign er med til at sælge varen online! Ingen har lyst til at blive hængende på et website i mere end 2 sekunder, hvis det ikke tiltaler brugeren eller viser det rigtige budskab ordentligt!

 

Jeg kan hjælpe dig med webdesign, der er up-to-date, og sørge for at dit budskab bliver vist på den rigtige måde. Jeg har arbejdet med webdesign i over 6 år, og har i den tid arbejdet selvstændigt og sammen med andre for at højne om online kvalitet i forhold til webdesign!

 

 

 

Læs mere om mine cases her

 

 

 


Web UI – ikke bare et flot design

Det skal give mening at besøge et website! Har man indholdet i orden, er det næste skridt at sørge for en god brugeroplevelse på websitet. Det er ikke nok, at siden ser flot ud, hvis besøgende ikke kan finde ud af at navigere rundt på det. Hvad værre er hvis de besøgende mister overblikket og går væk fra websitet.

 

Det er derfor essentielt for mig, at et godt website er nemt for en almindelig bruger at navigere rundt på! Det indebærer at overskrifter og links er sigende nok for brugeren. Det indebærer, at hovedmenuen er overskuelig og appellerende. Og det kræver, at websitet er bygget op, så brugeren ikke skal tænke for meget! 

 

Med kandiatuddannelse med speciale i webkommunikation og interaktionsdesign kan jeg hjælpe til at besøgende får en tilfredsstillende oplevelse af dit website! Det består af både et flot webdesign og en gennemgående bearbejdning af websitets struktur, brugervenlighed og visning af dit budskab.

 

 


Mobilvenligt design

I dag bruger vi vores smartphones til næsten alt! Og særligt når det kommer til mobilt internetbrug, er vi mennesker meget skarpe og kritiske! Over 60% af os giver en bedre vurdering af et brand, hvis det tilbyder god online oplevelse. Derfor er det vigtigt, at dit website også er mobilvenligt!

 

Med fokus på mobilvenlighed vil jeg sørge for, at webløsningen fungerer på desktop, tablets og smartphones!