Webudvikling

Jeg har somewhat 4 års erfaring med webudvikling i forskellige størrelser, men det har altid omkranset et CMS som WordPress og Umbraco. Jeg er så at sige gået fra at arbejde med frontend design til at gå mere i dybden med funktionaliteterne bag et godt website.

 

 

I WordPress har jeg blandt andet arbejdet med temaer til en kundes website. Det kunne blandt andet være udvikling af et tema fra bunden, eller videreudvikling af et eksisterende tema. Jeg har derfor et godt kendskab til hvordan man med PHP kan opstille en overskuelig struktur på et website i WordPress.

 

 

Den aktuelle passion ligger dog i webudvikling med C# og Umbraco CMS. Der har jeg blandt andet udviklet en række af moduler, der hjælper til at gøre et website fleksibelt og nemt at modificere. I denne proces har jeg også fået et godt indblik i hvordan man arbejder med basale databasekald og hvordan man behandler data fra et eksternt API.

 

 

Du kan blandt andet læse lidt om mine erfaringer inden for begge sprog under Tips og Tricks.

 

 

 


 

 

 

 

Udvikling af mobile applikationer

Under min kandidatuddannelse skrev jeg speciale omkring udviklingen af en Android applikation.

 

Jeg gjorde mest for at udfordre mig i et nyt miljø, og for at færdiggøre min uddannelse med en prototype i hånden til senere udvikling.

 

Det gjorde at jeg blandt andet stiftede et godt bekendtskab til Java og til den basale opsætning af en mobil app. Derudover har også vakt en passion frem i mig indenfor webudvikling i dette miljø.

 

Mit næste mål er derfor at bevæge mig inden for udvikling i Xamarin. Hvis du har en god idé til en app, kan jeg måske realisere den for dig.